Visagie

Make-up:

Make up is persoonlijk. Wilt u er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes, samen met uw persoonlijke inbreng en mijn professionele visagie maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel.

Dag make-up:

Dag make-up is bedoeld voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Denk aan een sollicitatie gesprek, presentatie, een belangrijke vergadering of bijvoorbeeld een receptie. De dag make-up geeft u een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. 

De show stelen tijdens een avondje uit, het kan met een avond make-up. Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Ook neem ik graag de tijd om de make-up met het totaal plaatje van je kleding en accessoires kloppend te maken.

Bruidsmake-up:

U trouwdag is uiteraard één van de mooiste dagen uit uw leven. Maar ook een dag waarop u er prachtig uit wilt zien. Vooraf plan ik samen met u een proef make-up in, tijdens deze afspraak bekijken we samen welke make-up het beste bij u, uw trouwjurk en uw accessoires past. Op u trouwdag zelf breng ik de vooraf bepaalde make-up aan zodat u nooit voor verrassingen kunt komen te staan. U zal er schitterend uit zien op deze speciale dag.