NOÛS Natural Face Lifting

Wat is NOÛS Natural Face Lifting?:

Bij het ouder worden neemt collageen, onderhuids vet en spiermassa af en zelfs onze botten krimpen, daarnaast wordt de celstofwisseling aanzienlijk trager.

Na verloop van tijd krijgen we meer last van ingevallen wangen, een verslapte kaaklijn, de fronsrimpel wordt meer zichtbaar, oogleden gaan hangen en de wenkbrauwen zakken met de oogleden mee. Onze huid lijkt een maatje te groot te zijn.

De eerste kenmerken van ouder worden zijn de fijne lijntjes en rimpels, dit is het gevolg van een verminderde aanmaak van hyaluron. Allemaal kenmerken die ons ouder doen lijken dan wij werkelijk zijn.

Als NOÛS therapeute maak ik het verschil in uw huidleeftijd, of u nu rimpels wilt voorkomen of juist rimpels wilt verminderen en de contouren verstevigen, met deze technieken zijn er geen grenzen meer. De kuur van 5, 10 of 15 behandelingen geeft uw gezicht, hals én decolleté een complete make-over. Hoe snel u resultaat ziet is afhankelijk van de kwaliteit van de huid en de persoonlijke wensen. Met NOÛS massage technieken is heel veel mogelijk en kan je nu ook zelf heel goed de huid verbeteren door eenvoudige massage grepen die u tijdens een NOÛS sculpting leert.

Natural Face Lifting:

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren – wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer u deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden. U krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen, wat Skeyndor & Dermalogica de perfecte partners in je huidverbeteringsritueel maken. Net als Sculpting, de self-treatment voor thuis waarmee u de behaalde resultaten aanhoudt en zelfs versterkt.

Collagen Booster:

Is een manuele techniek die zich richt op het bindweefsel van het gelaat. Een krachtige bindweefsel techniek die door de intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastinevezels versterken. We zien onmiddellijk resultaat: Rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Tone Booster:

Omdat bindweefsel niet werkt op de spieren en niets aan verslapping kan doen is de Tone Booster de ideale aanvulling op de NOÛS massages om juist aan de contouren te werken en een echte facelift te geven. Tone Booster werkt alleen op de spieren en heeft veel weg van een echte workout. Verstevigde spieren zorgen met name voor strakkere contouren, de oogleden en wangen hangen niet meer, neus-lippen-plooi wordt minder diep, de onderkin wordt minder en de hals krijgt weer een glad aanzien.

Gepersonaliseerde massage:

Met de verschillende massage technieken is het mogelijk om iedere behandeling volledig te personaliseren en aan te passen aan uw wensen en de huidbehoefte. Waar de één graag van zijn/haar onderkin en de rimpels in de wangen af wil, wil de ander juist de jukbeenderen gelift en een gladdere decolleté hebben. NOÛS maakt het mogelijk om per zone te werken zodat het uiteindelijke resultaat naar wens is.