BT Titan Microneedling

Microneedling is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier zorgen we dat de huid zich gaat herstellen en benutten we het natuurlijke herstelproces. Het lichaam wordt gedwongen om meer collageen in het behandelde gebied aan te maken. Om deze reden wordt dit ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd.

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Ook zorgen de kanaaltjes ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvinden in de huid in plaats van z’n 8%.

Wij maken gebruik van de bt-titan® microneedling unit, dit is een hoogwaardige microneedling apparaat met 5 verschillende standen en 3 verschillende soorten cartridges. In de wereld van huidverbetering is het inzetten van microneedling een steeds populairdere techniek.

Huidcondities die baat hebben bij Microneedling:

Acne (niet ontstoken), Littekens, Fijne lijntjes en rimpels, Verslapping, Hyperpigmentatie, Grove poriën, Ruwe huidtextuur

Deze behandeling is bedoeld voor:

• Verstevigen van de huid
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Collageen en elastine aanmaak
• Zichtbare vermindering van littekens

Pro Microneedling

De PRO microneedling behandeling is één van de meest populaire gezichtsbehandelingen wereldwijd. Deze behandeling is geschikt voor klanten waarbij de huid gewend is aan actieve behandeling aan de huid. Bij de Pro Microneedling worden de 2 krachtigste behandelingen gecombineerd; de Microneedling en de Pro Power Peel.

De Pro Power Peel is een van de meest krachtige peeling. De Pro Power Peel valt onder de chemische peeling en is een uitstekende behandeloptie voor veel verschillende huiddoelen, variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering, hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidstructuur en het hydrateren van de huid.

De PRO Microneedling treatment is perfect voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels en zichtbare poriën. Recente studies tonen aan dat Microneedling de aanmaak van collageen ondersteunt en dat het daarnaast effectief is in het aanpakken van melanocyten, welke melanine overproductie en hyperpigmentatie veroorzaken. Dankzij innovatieve apparatuur met ultra fijne naaldjes, worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet om nieuwe, gezonde cellen aan te maken.

Pro Nano Needling

De Pro Nano Needling behandeling biedt geavanceerde professionele resultaten voor het vervagen van vroegtijdige huidveroudering. Deze 60 minuten behandeling gebruikt innovatieve technieken en professionele actieve werkstoffen om direct resultaat te geven. Bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelderen van de huid en het verzachten van de huidstructuur. De Pro Nano needling is een combinatie van de Pro Power Peel en en het gebruik van een nano cartridge.