BT Nano spierversteviging

Anti-Aging spierverstevigingende gezichtsbehandeling. Een echte fitness voor jouw huid!

Het is een behandeling met een apparaat waarbij gebruik wordt gemaakt van lage electrische stroom waarmee de bio-electrische stroom van het lichaam wordt nagebootst. Het doel is om de spieren van het gezicht in top conditie te houden (of te krijgen), zo de huid te verjongen en rimpels te verzachten.

Doordat de gezichtsspieren worden getraind en in de juiste spanning worden gebracht gaat de huid er dus gelift, strakker en steviger uitzien.

De energie van jouw huidcellen en de zuurstofopname worden gestimuleerd waardoor de huid actiever wordt, en tegelijkertijd werkt het ook drainerend, herstellend en stimulerend op de collageen en elsastine productie.

Het is heel belangrijk onze spieren in conditie te houden en dat geld eveneens voor de gezichtsspieren. Wat je niet gebruikt, verlies je!

Een behandeling met de BT Nano is een workout voor je gezichtspieren. De spieren krijgen een energieboost, de huid behoudt haar stevigheid en het werkt drainerend op de lymfe. Resultaat: minder vochtophoping, gelifte ogen, strakker voorhoofd en meer uitgesproken jukbeenderen en kaakcontour.